Podijelite vaše znanje, savjete i zaradite novac

Podijelite vaše znanje, savjete i zaradite novac

Svakoj osobi ponekad zatreba savjet, digitalno doba polako (ali sigurno) zamjenjuje savjete iz stvarnog svijeta sa onima iz virtuelnog.
Ako ste dobri u davanju savjeta i ako ste stručnjak u svom području, onda podijelite vaše savjete i budite plaćeni za to!

Podijelite svoje znanje sa ostalima na web stranici MinuteBox i budite plaćeni za savjete koje ljudi traže. Odaberite polje i onaj trud koji ste ulagali da bi pomogli nekoj osobi sa svojim savjetom, pretvorite u novac.

Postavite vašu cijenu i zaradite dodatne novce ili možda full-time posao ako imate dobru reputaciju.

MinuteBox je društveno tržište za real-time savjete, gdje možete prodati svoje znanje i vrijeme. Možete se prijaviti pomoću twittera, facebooka, linkedina, angel lista ili githuba.

Za stručnjake

Ako želite da utječete na vašu online reputaciju, možete postavite MinuteBox Direct i promovirati sebe vašim čitateljima. Kada neko odluči da kupi vaše vrijeme, vaš savjet, MinuteBox će vas obavjestiti istog trenutka a na vama je da odlučite da li ste dostupni ili ne.
Što je najviše zanimljivo jeste to što možete prodati vaše znanje preko video/audio ili text chata na MinuteBoxu i da budete odmah isplaćeni preko PayPala.

Za klijente

Možete naći MinuteBox stručnjaka sa njihove tražilice ili kroz blog/web stranicu stručnjaka.
Jednostavno provjerite online reputaciju tog stručnjaka prije nego što kupite njegovo vrijeme.
Trebate unaprijed uplatiti za savjete. Kada se sesija završi, oni na unaprijed uplaćen novac dodaju ostatak računa, tako da su obe strane sigurne i sretne.
Pričajte sa stručnjakom pomoću multi-media chata po minuti. Prvo provjerite cijenu po minuti koju je stručnjak postavio i izračunajte koliko vremena ćete potrošiti na učenje.

MinuteBox je odličan jer rezultati dobiveni pretraživajući internet katkad mogu biti vrlo zbunjujući i dugotrajni, dok na stranici možete pronaći i dobiti mišljenje nekoga ko već ima reputaciju na internetu ili u nekoj offline kompaniji.
Video, audio i razgovor će vam pomoći da naučite brže, i od osobe koja će vam pokazati pravi način rada jer je to nešto presudno za vaše poslovanje i ugled.
Zarada novca prodajom vašeg znanja nikad nije bila lakša, postavite cijenu i sredite svoj profil. Radite samo sa vašim laptopom, iz udobnog doma a znate da vaše uloženo vrijeme dijelite sa osobom koja ima želju za učenjem.